You are here:Home1/Блог2/Новини3/Лікар радить: Жива вода
У нас в гостях Алла Федорченко – лікар вищої категорії, ендокринолог (стаж понад 20 років), дієтолог
⠀
«Про унікальні особливості живої та мертвої води ми знаємо ще з казок. Жива вода повертала життя, сили, молодість та красу
⠀
Будь-яка хвороба (і цукровий діабет) – це закислення організму (ацидоз), що означає:
хронічне запалення, накопичення продуктів метаболізму;
інсулінорезистентність;
застій лімфи;
уповільнення обміну речовин;
закупорка судин;
ослаблення імунітету;
онкологія.
Дієвий спосіб, що я пропоную – пити живу лужну ВОДУНе менше 2 л/день (40 мл/1 кг маси тіла)
⠀
Лужна вода:
має антираковий ефект;
знищує засмічення активних форм кисню (АФК);
знижує рівень глюкози в крові
⠀
Ідеальне рішення в цій ситуації – Vincentka
Її видобувають з джерела (курорт Лугачовіце, Чехія) ще з XVII ст.
Вона містить бікарбонат і хлористий натрій, багата на Na, кальцій (Ca), калій (K), бром, йод, літій й інші розсіяні елементи, що мають важливе значення для обміну речовин
⠀
Vincentka:
кілька століть тому була чи не єдиним спасінням для людей, хворих на цукровий діабет (ще до використання інсуліну);
допомагає врегулювати кислотно-лужний баланс, осмотичний тиск, переміщення внутрішньо- та позаклітинних рідин, впливає на метаболічні процеси в жировій тканині, надаючи протисклерозну дію
⠀
Як правильно приймати Vincentka?
Рекомендовано:
2 рази/день (вранці та ввечері);
перед прийомом їжі: 150-200 мл/1 прийом;
воду не кип’ятити, можна лише підігріти на водяній бані;
приймайте воду стоячи або під час повільних прогулянок (+-протягом 5 хв);
пийте невеликими ковтками;
після прийому води не рекомендується найближчі 1,5 год їсти овочі та фрукти
⠀
Лікувальний КУРС Vincentka – 15-20 днів
⠀
Незначна гіпертензія не є протипоказанням для вживання, та необхідно періодично контролювати кров’яний тиск
⠀
За рахунок значного вмісту NaCl не рекомендується пити Vincentka гіпертонікам, при порушеному кровообігу, порушенні функції нирок
⠀
Vincentka – відмінне рішення для зміцнення організму, особливо в нинішніх умовах»